keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Välipäivien pasta

Arkenakin pitää syödä. Ja juuri silloin on vaikeinta keksiä mitä ruokaa tekisi ja vielä mieluummin nopeasti. Tämä pasta valmistui sunnuntaisen uunilampaan lopuista sekä kaikesta muusta mitä kaapeista sattui löytymään. Varsinainen sekamelska, mutta silti myös yksittäiset raaka-aineet maistuivat.


LAMMAS-SINIHOMEJUUSTOKASTIKE PASTALLE

400g kypsää lampaanpaistia
(paistettu valkosipulin, sipulin ja timjamin kanssa)
1 iso punasipuli
~80g sinihomejuustoa
päärynä
2 dl kuohukermaa
rypsiöljyä
lehtipersiljaa

1. Kuutioi lammas. Kuori ja hienonna sipuli
2. Kuullota sipuli rypsiöljyssä, lisää lammas  ja jatka paistamista muutama minuutti
3. Lisää kerma pannulle, anna kiehahtaa
4. Kuutioi päärynä ja lisää pannulle, murustele myös sinihomejuusto mukaan, sekoita ja anna hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa/ mustapippuria. Viimeistele persiljalla. Tarjoile pastan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti