Teini vietiin Tapanin-aamuna junalle kohti Helsinkiä ja töitä ja neiti samalla reissulla mummolle&papalle. Reippailimme yrittäjän kanssa tapanina auringon paistaessa pitkän lenkin, lämmitimme saunan ja nautimmme upean iltapalan takkatulen lämmössä. Perinteisten mätileipien ja kylmäsavulohen lisäksi uutuutena oli tarjolla yrittäjän joululahjaksi saamaa öljysiikaa. Kiitos, hieno makuelämys täydensi joulumme.
sunnuntai 28. joulukuuta 2014
Tapaninpäivänä
Rauhallinen joululoma mökillä on takana, vaikka loma (ainakin minulla) vielä jatkuukin. Perheemme jouluisiin ylellisyyksiin kuulu, että pääsemme valmiiseen joulupöytään veljeni ja/ tai vanhempieni luona. Tänä vuonna molemmissa paikoissa. Siksi mökille mukaan lähtee vain pieniä herkkuja; perinteisesti kaloja ja mätiä työpaikallani vierailevalta kalastajalta, neidin leipomia ja koristelemia pipareita sekä minulle tärkeitä vihreitä marmeladikuulia.
Teini vietiin Tapanin-aamuna junalle kohti Helsinkiä ja töitä ja neiti samalla reissulla mummolle&papalle. Reippailimme yrittäjän kanssa tapanina auringon paistaessa pitkän lenkin, lämmitimme saunan ja nautimmme upean iltapalan takkatulen lämmössä. Perinteisten mätileipien ja kylmäsavulohen lisäksi uutuutena oli tarjolla yrittäjän joululahjaksi saamaa öljysiikaa. Kiitos, hieno makuelämys täydensi joulumme.
Teini vietiin Tapanin-aamuna junalle kohti Helsinkiä ja töitä ja neiti samalla reissulla mummolle&papalle. Reippailimme yrittäjän kanssa tapanina auringon paistaessa pitkän lenkin, lämmitimme saunan ja nautimmme upean iltapalan takkatulen lämmössä. Perinteisten mätileipien ja kylmäsavulohen lisäksi uutuutena oli tarjolla yrittäjän joululahjaksi saamaa öljysiikaa. Kiitos, hieno makuelämys täydensi joulumme.
Tunnisteet:
Joulu,
kala,
mökkiruokaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti