SUKLAAMANSIKAT JA JÄÄTELÖÄ
muutama iso mansikka/ henkilö
tummaa suklaata
valkoista suklaata
jäätelöä
orvokinkukkia
1. Kiehauta vesi vedenkeittimellä ja kaada laakeaan kulhoon. Paloittele suklaat kuumuutta kestäviin pienempiin kulhoihin ja nosta kulhot yksi kerrallaan isompaan kulhoon vesihauteeseen. Varo, ettei suklaan sekaan mene vettä. Sekoittele välillä. Kastele mansikat joko valkoiseen tai tummaan suklaaseen. Anna suklaan jähmettyä vähän ja kastele lusikan pää toisen väriseen suklaaseen ja tee pieniä tipluja suklaan päälle. Nosta kylmään jähmettymään
2. Ota jäätelöstä pallo lautaselle, lisää muutama suklaamansikka. Koristele orvokilla tai muulla syötävällä kukalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti