BULLED PORK LEIVÄT
1 1/2 kg kassleria
suolaa
mustapippuria myllystä
tummaa muscovadosokeria
*
BBQ-kastike
3 dl cokista
(sokerista, kevytversiot eivät toimi)
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl tummaa muscovadosokeria
1 dl ketsuppia
2 rkl Dijon-sinappia
2 rkl soijakastiketta
Savuchiliä maun mukaan
1. Hiero kasslerin pintaa suolaa, mustapippuria ja sokeria. Paista 100-asteessa foliolla peitettynä (tai padassa) noin kahdeksan tuntia
2. Valmista BBQ-kastike. Kuori ja hienonna sipulit. Laita kastikkeen kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen puolisen tuntia kunnes kastike paksuuntuu
3. Riivi kypsä possu haarukalla "nyhdäksi". Poista samalla mahdollinen jäljelle jäänyt rasva. Kaada BBQ-kastike päälle ja sekoita. Tähän asti voit valmistella etukäteen
4. Tarjolle tuotaessa lämmitä possua uunissa puolisen tuntia
5. Tarjoile maukkaan leivän täytteenä kaalisalaatin kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti