LAMMASCANNELLONIT
250g pastaputkia (cannelloneja)
2 x 240g (pakastettua) lampaan jauhelihaa
200g pehmeää chevrejuustoa
1 rkl hienonnettua timjamia
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
2 prk (á 400g) tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
juustoraastetta
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit rypsiöljyssä, älä anna ruskistua. Lisää jauheliha ja sekoittele kunnes murumaista. Lisää lopuksi 3/4 rkl timjamia, hiven suolaa ja muutama kierros mustapippuria myllystä ja sekoita hyvin. Ota paistinpannu liedeltä ja kaada ainekset kulhoon ja sekoita sekaan chevrejuusto
2. Täytä pastaputket seoksella, voit käyttää apuna esim pikkulusikkaa, mutta minusta homma onnistuu parhaiten käsin
3. Lisää 1/4 rkl timjamia ja ruokakerma tomaattimurskaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada laakeaan uunivuokaan
4. Lado täytetyt cannellonit tomaattimurskan päälle uunivuokaan siten, että ne vajoavat tomaattimurskan sisään. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200- asteessa noin 25 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti