LOHIPERHOSET
n 5-6 cm viipale lohta fileen paksummasta päästä / ruokailija
pari valkosipulinkynttä
voita, rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
tilliä
1. Leikkaa lohipaloihin keskelle pitkittäin viilto nahkaan asti rikkomatta nahkaa (siis ei kahdeksi palaksi). Taita palat auki, nahkapuolet vastakkain
2. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet
3. Paista valkosipuleita hetki voi-rypsiöljyseoksessa, lisää lohiperhoset, siten että päällipinta on ehjä ja taitettu puoli alla, paista kuumalla pannulla noin 2 minuuttia kunnes pinta on saanut kauniin värin ja käännä ja paista toiset 2 minuuttia
4. Mausta perhoset suolalla ja pippurilla ja saksi pinnalle tilliä
5. Tarjoile esim keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja salaatin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti