sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Tee-se-itse salaatti


Viikko meni reissun päällä myöhäiseen lauantai-iltaan asti. Onneksi pikkuneiti ja yrittäjä olivat huolehtineet ostoksista ja jääkaappi oli täynnä hyviä perusraaka-aineita. Koska pikkuneiti useimpien lasten tapaan on epäluuloinen sekoitettuihin makuihin rakensin sunnuntain alkusalaatin tee-se-itse malliin.


FETASALAATTI

ruukkusalaatti
rucolaa
250 g kirsikkatomaatteja
1/2 kurkkua
fetakuutiota öljyssä
punasipuli

1. Kaada fetakuutiot öljyineen kuppiin. Kuori ja viipaloi sipuli ja kaada fetakuutioiden sekaan marinoitumaan
2. Revi ruukkusalaatti ja rucola kulhoon. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja leikkaa kurkku viipaleiksi ja sitten suikaleiksi eri kulhoihin
3. Kokoa mieleisesi salaatti

Näin itse valittuna pikkuneitikin maistoi kaikkea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti