NOPEA TIRAMISU
250g mascarponejuustoa
2,5 dl creme vanillaa
(tai muuta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta)
(tai muuta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta)
paketti savoiardikeksejä
1 dl espressoa
Amaretto Disaronno-likööriä
1. Vaahdota creme vanilla ja vatkaa sekaan mascarpone. Lisää 2 rkl mantelilikööriä ja sekoita
2. Sekoita kahviin 2 rkl mantelilikööriä
3.Lado suorakaiteen muotoisen vuuan pohjalle keksejä vieri viereen ja kostuta kahvi-likööriseoksella. Laita seuraavaksi kerros mascarponevaniljakastike-vaahtoa. Seuraavaksi kerros kahvi-likööriseoksella kostutettuja keksejä ja päälle vielä kerros mascarponevaniljakastike-vaahtoa. Älä kastele keksejä likomäräksi, sillä ne mehustuvat vielä jääkaapissa
4. Laita vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli
5. Tarjolle tuotaessa raasta pinnalle suklaata
Jos ruokailijat ovat pelkkiä aikuisia, voit lisätä manteliliköörin määrää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti