PIZZAPOHJA
(uunipellillinen)
2 dl kädenlämpöistä vettä
1/3 pss kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
2 tl pizzamaustetta
4 rkl rypsiöljyä
1/2 dl kauralesettä
n. 4 1/2 dl rouheisia sämpyläjauhoja
TÄYTTEET
ketsuppia
kinkkusuikaleita
purkki herkkusieniä
ananasrenkaita
Aura-juustoa
mozzarella juustoraastetta
1. Sekoita ainekset taikinaksi ja anna kohota liinalla peitettynä puoli tuntia
2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi, nosta pellille ja anna kohota vielä vartti
3. Levitä taikinapohjalle ketsuppia, jonka päälle juustoraastetta. Tämän päälle kinkkusuikaleita, herkkusieniä, ananasta ja Aura-juustoa, päällimmäiseksi vielä kerros juustoraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti