HAUDUTETTU PUNAKAALI
600g punakaalia ( 1/2 isoa/ 1 pieni)
3 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä pannulle
2 rkl vaaleaa balsamicoa tai omenaviinietikkaa
1-2 dl omenamehua
1 rkl tuoretta rosmariinia (tai vastaava määrä terassille "paleltunutta" pieneksi silputtuna)
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 rkl hasselpähkinöitä rouhittuna
1. Hienonna kaali ohuiksi suikaleiksi, kuori ja viipaloi valkosipuli
2. Laita rypsiöljyä kuumalle pannulla ja kuullota valkosipulia ja kaalia hetki, lisää balsamico, hienonnetty rosmariin ja omenamehua
3. Anna hautua hiljaisella tulella noin 45 minuuttia
3. Lisää tarvittaessa omenamehua. Mausta mustapippurilla ja viimeistele hasselpähkinärouheella
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti