lauantai 13. huhtikuuta 2019

Grillattua broileria havaijilaisittain

Havaijilaisen kanan, huli huli kanan, ohjeita on ollut useammassakin ruokalehdessä. Nyt käytin Maku-lehden ohjetta pikkuisen soveltaen. Ohje sopii nopeaan arkiruokailuun. Jos on hetki enemmän aikaa, broileri saa marinoitua kastikkeessa yön yli.Broilerin voi paistaa pannulla tai grillata. Nyt grillasin broilerin rintafileitä. Aion kokeilla kastiketta mökillä kokonaisena grillatun tai savustetun broilerin kanssa

HULI HULI KANAA
(kuudesta kahdeksalle muista lisukkeista riippuen)

1kg broileria
(paistileikkeitä, rintafileetä tai muuta saatavilla olevaa)
1 dl ketsuppia
1 dl soijakastiketta
1 dl fariinisokeria
2 rl raastettua inkivääriä
1 valkosipulinkynttä raastettuna
1 prk ananasta omassa mehussa
1/2 sitruunan mehu


1. Sekoita kastikkeen aineet; ananasmehu, ketsuppi, soija, sokeri ja raastetut inkivääri sekä valkosipuli. Keitä miedolla lämmöllä kasaan 
2. Grillaa broileripalat kypsäksi ja nosta vuokaan, kaada päälle kastike. Nosta grillin ylätasolle ja anna hautua hetki
3. Grillaa ananaskiekot molemmin puolin ja nosta vuokaan. Hienonna päälle kevätsipulia
4. Tarjoile keitetyn riisin kanssa

Valmistusaika: 30 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti