SUPPILOVAHVEROKÄÄRETORTTU
taikina:
3 dl kaurainen sämpyläjauhoja
6 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 dl rypsiöljyä
suolaa
täyte:
1 1/2 dl kuivattuja suppilovahveroita
3 kevätsipulia
200g yrttituorejuustoa
1 valkosipulinkynsi
tuoretta rosmariinia
lehtipersiljaa
suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä, nokare voita
1. Laita sienet veteen likomaan
2. Sekoita taikinan aineet. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle .Paista 200- asteessa 25 minuuttia
3. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna kevätsipulit. Hienonna rosmariini ja lehtipersilja
4. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja rypsiöljy. Kuullota sipuleita ja rosmariinia hetki. Purista sienistä vesi pois, hienonna ja lisää pannulle. Paista välillä sekoittaen muutama minuutti. Ota pannu pois levyltä ja lisää lehtipersilja ja tuorejuusto, sekoita hyvin . Mausta suolalla ja mustapippurilla
5. Kumoa kääretorttu leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä. Levitä täyte päälle ja rullaa tiiviiksi rullaksi
Valmistusaika: 20 min + paistaminen 25 min + sienten liotus
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti