perjantai 29. joulukuuta 2017

Silmänruokaa aamiaiselle

Aina toisinaan tulee kokeiltua uusi resepti ja otettua annoksesta jopa valokuva. Sitten tuo valokuva hautautuu kansioon ruokakuvia. Kävin ruokakuva-kansiota läpi ja olihan siellä muutama kuva, joita en ole vielä blogannut. Oikean reseptin löytäminen onkin vähän haasteellisempaa. Onneksi tähän kuvaan ei tarvitse etsiä reseptiä. Raaka-aineet näkyvät kuvasta ja teknisenkin osuuden voi kuvasta päätellä. Ohjeen löysin aikanaan jostain naistenlehdestä, ja toteutus on teinin.

SYDÄNMUNAT AAMIAISELLE

kananmunia
braatwurtsia/ muuta pitkää kapeaa makkaraa

1. Halkaise braatwursti pitkittäin melkein kokonaan, jätä toisesta päästä reilun sentin pätkä kiinni. Avaa halkaistu makkara ja taita toisesta päästä takaisin kiinni ja kiinnitä cocktail-/hammastikulla
2. Nosta muodostunut sydän kuumalle paistinpannulle ja riko sisälle kananmuna. Paista kunnes kananmuna kypsyy. Tarjoile aamiaisella

Valmistusaika: 5 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti