HOISINLOHTA JA NUUDELEITA
600g lohta
hoisin-kastiketta
*
munanuudeleita
vihreää parsaa
kesäkurpitsaa
sokeriherneitä
punasipulia
valkosipulia
chili
tuoretta inkivääriä
rypsiöljyä
seesamiöljyä
limetti
1. Poista lohesta nahka ja ruodot ja leikkaa lohi annospaloiksi. Laita palat marinoitumaan hoisin-kastikkeeseen puoleksi tunniksi
2. Kiehauta nuudelit, huuhtele ja jäähdytä
3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Kuori inkivääri ja raasta
4. Pilko vihannekset
5. Kuullota sipulit rypsiöljyssä wokkipannulla, lisää chili ja inkivääri, paista muutama minuutti. Lisää vihannekset, paista muutama minuutti ja lisää kypsät nuudelit. Sekoittele kunnes nuudelit ovat lämmenneet, lisää vielä seesamiöljyä ja limetin mehua. Tarjoile lohen kanssa
6. Paista lohi. Pyyhi liika marinadi pois ja paista kuumalla pannulla (tai grillaa) nopeasti, älä anna kypsyä liikaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti