tiistai 4. joulukuuta 2012

Alkuglögit

Edellisen postauksen jatkoksi toinen voi/torttutaikinaleivonnainen. Tällä kertaa glögin kanssa nautittavaksi. Nämä pikkupalat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina. Tosin ei pellillisestä mitään jäänytkään.


PIENET VOITAIKINASUUPALAT GLÖGIN SEURAKSI

torttutaikinalevyjä 
(tarkoitettu kahteen joulutorttuun)
päärynä
sinihomejuustoa
pähkinöitä

1. Leikkaa  torttutaikinalevyt  kahtia ja molemmat puoliskot vielä neljään neliöön
2. Viipaloi päärynä. Rouhi pähkinät karkeaksi
3. Paina jokaiselle neliölle pari päärynäviipaletta, laita päälle nokare sinihomejuustoa ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia. Tarjoile glögin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti