Tänään veljen perheen vanhimmainen pääsi ripille. Tarjoilut olivat tuttuun tapaan sekä herkulliset että runsaat. Voileipäkakkuakin oli kahta eri laatua. En kehtaa edes sanoa montako kertaa santsasin sitä, (kahdesti- molempia). Toki minun kakkupalani olivat varsin pieniä kun vertaa veljenpoikien täytekakkuannoksiin, näin ainakin yritin itselleni puolustella. Oletin kotiin tullessa, etten jaksa syödä tänään enää mitään. Kummasti se nälkä vain yllätti. Tarjolle kuukeloinnin tuloksena pasta aineista, joita kotona oli. Maultaan ihan bloggaamisen arvoinen.
CHILINEN KATKARAPUPASTA
(kahdelle)
salottisipuli
valkosipulinkynsi
punainen chili
rypsiöljyä
20 jättikatkarapua
1/2 prk ranskankermaa
loraus kermaa
tilliä
suolaa, mustapippuria myllystä
*
spagettua
1. Kuori ja henonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään palaan. Hienonna tilli, jätä muuta tupsu koristeeksi
2. Laita pasta kiehumaan
3. Lämmitä paistinpannu, lisää öljy ja paista muutama ravunpyrstö nopeasti kypsäksi, nosta odottamaan
4. Laita siipulit ja chili pannulle. Paista sekoitellen pari minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja hienonnetut tillit varret. Jatka paistamista pari minuuttia. Lisää katkaravut, ranskankerma ja sen verran kermaa, että saat kastikkeen. Anna kiehahtaa, kunnes ravut ovat kypsiä. Mausta suolalla ja mustapippurilla
5. Nosta kypsä pasta kastikkeeseen pannulle, lisää hienonnetut tillin tupsut ja sekoita
6. Tee annokset; nosta pastaa kastikkeessa lautasille, viimeistele lopulla tillillä ja paistetuilla katkaravuilla
Valmistusaika: 20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti