torstai 22. syyskuuta 2016

Broileria ja riisiä

Aina ei mielikuvitus ja luovuus  riitä, ja ruokana on tällöin broileria ja riisiä. Varsinkin tavallisena arkipäivänä käy usein näin. Parhaimmaillaan keittiön kaapista jotain, jota voi kutsua liki luovaksi ja kastike saa ainakin uutta makua. Tällä kertaa punaista pestoa ja purkkipersikoita. Lisäkkeenä herneillä täydennetty risotto. 


BROILERIKASTIKE


560g broilerin sisäfileitä
(tai mitä tahansa muuta osaa broilerista)
rypsiöljyä paistamiseen
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl punaista pestoa
murunen kanaliemikuutiosta
2 dl vettä
purkki persikoita omassa mehussa
1 dl kermaa

1. Kuori ja hienonna sipulit. Paista broilerit molemmin puolin, ja lisää sipulit. Jatka paistamista muutama minuutti. Lisää pesto ja sekoita. Lisää kanaliemikuutio ja vesi. Anna kiehahtaa. Leikkaa persikat viipaleiksi ja lisää kastikkeeseen. Viimeistele kermalla, anna hautua hetki ja tarjoile

Valmistusaika: 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti