maanantai 18. huhtikuuta 2016

Grillin kautta

Neiti kiirehti perjantaisesta tanssitreenistä  pikaisen suihkun jälkeen paikalliselle nuorisotalolle. Nuta onkin hänelle perjantain vakiopaikka, kaikki kaverit löytyvät sieltä. Ja usein nutan jälkeen tytöt suuntaavat yökylään meille. Koska teini on edelleen Espanjassa vietimme yrittäjän kanssa perjantain iltaa kahden. Lampaan paahtopaistit saivat seurakseen salaatin ja grillattua purjoa kermassa


GRILLATTUA PURJOA KERMASSA

Purjo
kuohukermaa
suolaa, mustapippuri
muskottipähkinää

1. Halkaise purjo ja huuhtele. Kuivaa ja leikkaa pienemmiksi pätkiksi
2. Grillaa purjopaloihin hyvä väri molemmin puolin. Nosta purjot kattilaan, ja kaada päälle kermaa siten, että purjot peittyvät. Mausta suolalla, mustapippurilla ja muskottipähkinällä. Anna kiehua hiljakseen kunnes purjt vähän pehmenevät , eli viitisen minuuttia. Tarjoile grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä

Valmistusaika: 20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti