RETIISI-KURKKUSALAATTI
nippu retiisejä
2 avomaankurkkua
pieni punasipuli
valkosipulinkynsi
reilusti lehtipersiljaa
50g pehmeää vuohenjuustoa
1 dl turkkilaista juguttia
pari rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria
1. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi. Kuori kurkut, ja leikkaa ne pitkittäin kahteen osaan, ja viipaloi. Kuori punasipuli, ja leikkaa se suikaleiksi. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi. Hienonna lehtipersilja
2. Yhdistä vuohenjuusto ja jugurtti, sekoita kunnes vuohenjuusto on hyvin sekoittunut jugurttiin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ohenna sitruunanmehulla
3. Yhdistä vihannekset ja kastike, sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vartiksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti