Vaikka elämä iltojen viiletessä siirtyy enemmän sisälle, grillauskausi jatkuu. Grillaaminen on myös nopea tapa valmistaa ateria arkenakin työpäivän venyessä. Yksinkertaisimmillaan grillattu pihvi, tai broilerinfilee ei kaipaa seurakseen kuin salaatin. Kun valmistelut jakaa perheenjäsenille, voi lautasella olla useampikin komponentti. Tässä vähän huijattiin, sillä tsatsiki laitettiin jääkaappiin maustumaan jo aamulla, muuten ruoka oli valmista alle puolessa tunnissa. Paistos oli samalla "otetaan mitä kaapissa on ruokaa", eli ohueksi viipaloidut kesäkurpitsat ja perunat voideltuun uunivuokaan, lisätään puoli rasiaa maustettua tuorejuustoa (nyt aurinkokuivattutomaatti) ja desi kermaa, paistetaan 200-asteessa 20-30 minuuttia
perjantai 4. syyskuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti