PINAATILLA TÄYTETTYÄ BROILEIN RINTAFILEETÄ PINAATTIKASTIKKEESSA
6 broilerin rintafileetä
punasipuli
2 valkosipulinkynttä
pussi pakastepinaatti
timjaminoksa
9 viipaletta parmankinkkua
1 dl voimakasta juustoraastetta
(nyt gouda)
mustapippuria myllystä
suolaa
muskottipähkinää
rypsiöljyä paistamiseen
kastike:
punasipuli
2 valkosipulinkynttä
pussi pakastipinaattia
1 tlk ruokakermaa
mustapippuria myllystä
suolaa
muskottipähkinää
1. Leikaa broilerin rintafileet auki kuin kirja
2. Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipulit ja timjaminlehdet. Kuullota sipuleita ja timjamia rypsiöljyssä pannulla, lisää pakastepinaatte. Sekoitte kunnes pinaatti on sulanut, lisää juustoraaste ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla ja muskottipähkinällä
3. Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla. Laita jokaiselle fileelle puolikas parmankinkkuviipale ja lusikallinen pinattia. Kääri rullalle ja kiedo ympärille parmankinkkuviipale. Paista rintafileisiin kauttaaltaan hyvä väri ja nosta fileet uunivuokaan
4. Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit rypsiöljyssä pannulla, lisää pinaatti. Kun pinaatti on sulaa, lisää kerma ja mausta. Kaada kastike rintafileiden ympärille uunivuokaan ja paista 175-asteessa 20 minuuttia- puoli tuntia. Käännä fileet puolessa välissä. Uunin lämpötilaa laskemalla fileet voivat olla uunissa pidempäänkin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti