maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lohisalaattia kesäpäivään

Kesällä perheemme aikuisten lounaat koostetaan usein periaatteella otetaan mitä kaapissa on. Periaatteessa mukana on myös suunnittelua, mutta tilanteeseen tarttuminen on jutun idea. Salaatissa pitää olla riittävästi proteiinia, sekä sopiva valikoiva vihanneksia, jotta sitä voi kutsua täysipainoiseksi ruuaksi. Hyvä leipä ja lasillinen valkoviiniä viimeistelee kesäisen lounaan.



KESÄINEN LOHISALAATTI

erilaisia salaatteja
punasipulia
kirsikkatomaatteja
keitettyjä kananmunia
savulohta (omasta savustimesta)
sitruuna
ruohosipulia, tilliä
oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria

1. Revi salaatit tarjoiluvadille, suikaloi punasipulit, puolita kirsikkatomaatit ja laita salaattien päälle. Lirauta pinnalle vähän oliiviöljyä, pari kierrosta mustapippuria myllystä ja pari hyppysellistä sormisuolaa. Sekoita
2. Poista lohesta ruodot ja taittele paloiksi salaatin päälle. Puolita keitetyt kananmunat ja lohko sitruunat ja laita salaatin reunoille. Hienonna yrit ja ripottele pinnalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti