KAIKKEIN SUKLAISIMMAT SUKLAAKEKSIT
(16 kpl)
80g tummaa suklaata
(kaakaopitoisuus vähintään 70%)
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
2/3 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa
vajaa desi pullomargariinia
2/3 dl tummaa muscovadosokeria
3 rkl hienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 pieni kananmuna
n. 220g tummaa suklaata
(siis yht 3kpl 100g levyjä)
2. Sulata 80g suklaata vesihauteessa
3. Yhdistä kuivat aineet; vehnäjauhot, kaakao, ruokasooda ja suola
4. Vatkaa pullomargariini ja sokerit keskenään. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita. Vatkaa sekaan kananmuna
5. Rouhi suklaa karkeasti
6. Lisää kuivat aineet ja suklaa rasva-sokeri-kananmunaseokseen. Sekoita varovasti, ettei seokseen muodostu sitkoa
7. Nostele taikina keoiksi leivinpaperilla päällystetylle pellille, jätä kekojen väliin tilaa, sillä ne leviävät
8. Paista 170 asteessa n 20 minuuttia, anna jäähtyä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti