sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Maaliskuun ruokalista

Maaliskuussa ollaan jo reilu harppaus kesää kohti ja energiaa tuntui taas riittävän keittiössäkin. Ruokalista koostuu tutuista hyväksi havaituista mauista sekä parista kotikeittiössä uudesta makumaailmasta tai raaka-aineesta.  Tavoitteeksi voisikin asettaa valmistaa ruokaa edes kerran kuukaudessa uudesta raaka-aineesta tai uudesta makumaailmasta.

MAALISKUUN RUOKALISTA

TO  Makaronilaatikko (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
PE  Kotikeittiön pizza
LA  Lamulainen kalacurry ja kookosriisi
SU  
alkuruoka:Kasvisrösti lohella ja piparjuurikastikkeella
pääruoka: Ankkaa karpalokastikkeella & suppilovahverorisottoa
jälkiruoka: Karpalot ja kinuskikastike
MA  Kalacurryn loput nuudeleiden kanssa
TI  Kasvissosekeitto ja raejuusto
jälkiruoka: pannukakku
KE Perunamuusi ja nakit, fetasalaatti
TO Paistettu maksa ja chevresalaatti
PE  Valkosipulietanat (kokkeina yrittäjä ja pikkuneiti)
LA  ei kotiruokaa, perhe ruokailu harrastusten parissa
jälkiruoka: creme brulee
MA  Jauhelihakeitto
TI  Grillattu kassler ja juustoinen salaatti
KE  Kesäkurpitsakeitto ja sämpylät
TO  Itämaisesti maustetut paistetut broilerin minuuttipihvit ja wokkivihannekset
PE  Lohipiirakka ja vihreä salaatti
LA  Keitetty naudankieli, piparjuurimajoneesi, purjoperunapaistos
jälkiruoka: pikkuneidin kaurakeksit ja vaniljajäätelö
SU  Lohiperhoset korvasienimuhennoksella ja punajuuririsotto
MA  Makaronilaatikko
jälkiruoka: suklaakakku (kokkina teini) ja valkosuklaa-appelsiinimousse
KE  Grillatut kasslerpihvit, bearnaise-kastike, rakuunaporkkanat ja vihreä salaatti 
TO  Tiistaisen kanakeiton loput (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
PE  Lidlin pizzat
LA  Avokadokatkarapusalaatti ja focaccia
MA  Sunnuntain pastan & kastikkeen loput
KE  Jauhelihatortillat ja quacamole
TO  Makaronilaatikko 
PE  Sitruunaiset broilerinkoivet, vihreä salaatti
jälkiruoka: annos uunijäätelöt
LA  Parsakaali-feta quiche ja broileripiiras

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti