Maaliskuussa ollaan jo reilu harppaus kesää kohti ja energiaa tuntui taas riittävän keittiössäkin. Ruokalista koostuu tutuista hyväksi havaituista mauista sekä parista kotikeittiössä uudesta makumaailmasta tai raaka-aineesta. Tavoitteeksi voisikin asettaa valmistaa ruokaa edes kerran kuukaudessa uudesta raaka-aineesta tai uudesta makumaailmasta.
MAALISKUUN RUOKALISTA
TO Makaronilaatikko (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
PE Kotikeittiön pizza
LA Lamulainen kalacurry ja kookosriisi
SU
alkuruoka:Kasvisrösti lohella ja piparjuurikastikkeella
pääruoka: Ankkaa karpalokastikkeella & suppilovahverorisottoa
jälkiruoka: Karpalot ja kinuskikastike
MA Kalacurryn loput nuudeleiden kanssa
TI Kasvissosekeitto ja raejuusto
jälkiruoka: pannukakku
KE Perunamuusi ja nakit, fetasalaatti
TO Paistettu maksa ja chevresalaatti
PE Valkosipulietanat (kokkeina yrittäjä ja pikkuneiti)
LA ei kotiruokaa, perhe ruokailu harrastusten parissa
jälkiruoka: creme brulee
MA Jauhelihakeitto
TI Grillattu kassler ja juustoinen salaatti
KE Kesäkurpitsakeitto ja sämpylät
TO Itämaisesti maustetut paistetut broilerin minuuttipihvit ja wokkivihannekset
PE Lohipiirakka ja vihreä salaatti
LA Keitetty naudankieli, piparjuurimajoneesi, purjoperunapaistos
jälkiruoka: pikkuneidin kaurakeksit ja vaniljajäätelö
SU Lohiperhoset korvasienimuhennoksella ja punajuuririsotto
MA Makaronilaatikko
jälkiruoka: suklaakakku (kokkina teini) ja valkosuklaa-appelsiinimousse
KE Grillatut kasslerpihvit, bearnaise-kastike, rakuunaporkkanat ja vihreä salaatti
TO Tiistaisen kanakeiton loput (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
PE Lidlin pizzat
LA Avokadokatkarapusalaatti ja focaccia
SU Spagettia broileritomaattikastikkeessa
jälkiruoka: pienet luumupiiraat ja vaniljakastike
MA Sunnuntain pastan & kastikkeen loput
KE Jauhelihatortillat ja quacamole
TO Makaronilaatikko
PE Sitruunaiset broilerinkoivet, vihreä salaatti
jälkiruoka: annos uunijäätelöt
LA Parsakaali-feta quiche ja broileripiiras
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti