MUNA-TOMAATTIKEITTO
4 isoa kananmunaa
3 isoa kypsää tomaattia
1 l kanalientä
3 rkl maizenaa sekoitettuna 3 rkl vettä
2 rkl seesamiöljyä
mustapippuria
1. Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki
2. Puolita tomaatit ja lohko puolikkaat kuuteen palaan. (Hienostellessa voit kastaa tomaatit kiehuvaan veteen ja poistaa kuoret)
3.Kuumenna seesamiöljy kattilassa ja hauduta tomaattilohkoja muutama minuutti. Kaada kuuma kanaliemi päälle ja kiehauta.
4. Suurusta liemi maizenalla.
5. Kaada munamassa kauhan vartta pitkin keiton sekaan. Massa saisi jäädä pinnalle reiluiksi lautoiksi kellumaan (tässä kohtaa en koskaan onnistu). Viimeistele mustapippurilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti