PARMANKINKKUUN KIEDOTTUA BROILERIA JA BALSAMICO-KERMAKASTIKE
Broilerin fileitä
siivu parmankinkkua/ broilerin filee
viispippuria
rypsiöljyä
kastike:
2 isoa salottisipuli
2 valkosipulinkynsi
rypsiöljyä
2 dl kuohukermaa
2 rkl tummaa balsamicoa
1 rkl kanafondia
1. Laita uuni lämpiämään 225-asteeseen
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota rypsiöljyssä. Nosta sivuun
3. Ruskista broilerit, mausta viispippurilla. Kiedo jokainen filee parmankinkkuun ja nosta uunivuokaan
4. Yhdistä kuullotetut sipulit, kerma, balsamico ja kanafondi ja kaada uunivuokaan broilereiden päälle. Paista 15 minuuttia
Valmistusaika: 30min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti