POSSUA KERMA-LINSSIKASTIKKEESSA
400g possun ohutleikkeitä
1 punasipuli
rypsiöljyä
paprikajauhetta
suolaa, mustapippuria
voita
1 tlk käyttövalmiita linssejä (nyt vihreitä)
100g tuoretta pinaattia
2 dl kermaa
1. Kuori sipuli ja leikkaa viipaleiksi
2. Ruskista possu rypsiöljyssä molemmin puolin. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun, pidä lämpimänä
3. Lisää paistinpannulle voi ja sipulit. Anna sipuleiden pehmentyä. Valuta linssit ja lisää pannulle pinaatin kanssa. Paista hetki ja lisää kerma. Anna kiehua hiljaa viitisen minuuttia. Mausta. Lisää possu ja tarjoile perunoiden tai hyvän leivän kanssa
Valmistusaika: 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti