CHILI SIN CARNE
(kuudelle)
1 tlk kidneypapuja
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk tomaattimurskaa
1(-2) pieni kuivattu chili
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 tl korianterinsiemeniä
1 tl cayennepippuria
rypsiöljyä
(vettä)
suolaa, mustapippuria
*
avokado
ranskankermaa
riisiä
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi porkkana. Huuhtele kidneypavut. Murskaa korianterinsiemenet ja kuivattu chili morttelissa
2. Kuumenna rypsöljy kattilassa ja kuullota sipulit. Lisää mausteet, ja porkkanat, sekoita ja anna makujen irrota mausteista
3. Lisää tomaattimurska, huuhdellut kidneypavut ja valkoiset pavut tomaattikastikkeineen, lisää suola ja mustapippuria ja hauduta tunnin verran välillä sekoittaen
4. Keitä lisäkkeeksi riisiä ja tarjoile ranskankerman ja avokadon kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti