perjantai 20. joulukuuta 2019

Siemennäkkäri

Erilaiset siemennäkkileivät ovat nousseet suosituiksi niin ravintola- kuin blogimaailmassakin. Tässä minun ensimmäinen kokeiluni. Paistamisessa pitää olla tarkkana. Ohjeen 50 minuuttia poltti kotiuunissa ensimmäisen pellillisen. Erinomainen lisä juustotarjottimelle. Ohje Glorian Ruoka & Viini.

OMENAINEN KAURANÄKKÄRI
pellillinen

4 dl kaurahiutale (gluteeniton)
1 1/2 dl seesaminsiemen
1 1/2 dl auringonkukansiemen
1 1/2 tl suola
2 dl omenamehu
3/4 dl rypsiöljy
2 tl hunaja

1. Laita uuni lämpiämään 175  asteeseen
2. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään
3. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi
4. Levitä taikina tasaisesti ohuesti leivinpaperoidulle uunipellille
5. Paista 40-50 min , anna jäähtyä

Valmistusaika: 5 min + paistaminen 40-50 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti