Munakas on sisältä kermaisen pehmeä, vaikka pinta saikin liikaa väriä |
LOUNASMUNAKAS AVOKADON JA PARMANKINKUN KANSSA
yhdelle
yhdelle
2-3 kananmunaa
voita paistamiseen
suolaa
1 rkl pehmeää vuohenjuustoa
loraus kuohukermaa
1/2 avokado
2 siivua parmankinkkua
1. Riko kananmunat kulhoon, lisää vuohenjuusto, kerma ja ripaus suolaa. Vatkaa haarukalla sekaisin
2. Halkaise avokado. (Laita puolisko, jossa kivi kelmuun käärittynä jääkaappiin odottelemaan kunnes käytät sen _ seuraavan päivän munakkaaseen)
3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi . Lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Kaada munakasmassa pannulle, kallistele pannua, jotta massa leviää tasaisesti
4. Sekoita massaa puuhaarukalla kunnes se alkaa hyytyä. Heiluttele pannua vielä hetki. Munakkaan kuuluu jäädä mehevän pehmeäksi
5. Nosta pannu levyltä (minulla jäi levylle ja pinta otti liikaa väriä munakkaan ollessa kuumalla levyllä täytteiden laittamisen ajan) Kaavi lusikalla avokadon puolikas munakkaan päälle ja lisää kinkut. Kallista pannua ja taita lastan avulle kolmannes munakkaasta täytteiden päälle, kallista toiseen suuntaan ja valuta munakas lautaselle taittaen toiseltakin puolelta kolmannes ja nauti heti
Valmistusaika: alle 5 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti