perjantai 4. marraskuuta 2016

Kasviksia arjessa

Kyllä meillä edelleen syödään ihan joka päivä, ja ruokaa tehdäänkin melkein joka päivä. Mitää varsinaisesti uutta ei vain ole tullut kokeiltua. Iso opettelu on ollut valmistettavan ruuan määrän pienentämisessä. Viiden hengen taloudessa, joista kaksi on urheilijoita, ruokaa tarvitaan huomattavasti enemmän kuin kolmen hengen taloudessa. Tämän kasvispaistoksen tein uunibroilerin lisäkkeeksi.  Toiset puolet kasviksista menevät illalla italialaisen aterian alkuruokaan.
KASVISPAISTOS FETALLA
(kahdelle)
1/2 pienestä kesäkurpitsasta
1/2 pienestä munakoisosta
1/2 punainen paprika
1/2 keltainen paprika
pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
50 g fetajuustoa

1. Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso viipaleiksi, puolita viipaleet. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori sipuli, puolita ja viipaloi
2. Paista kasviksia rypsiöljyssä, kunnes ne pehmenevät . Siirrä lautasille ja murusta feta kasvisten päälle

Valmistusaika: 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti