PUOLUKKA-VALKOSUKLAAMUFFINIT
(10 isoa muffinia)
2 kananmunaa
2 dl hienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl kauralesettä
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
2 dl maitoa
1/2 dl rypsiöljyä
2 dl puolukoita (tuore tai pakaste)
100g valkosuklaata rouhittuna
*
valmista kinuskikastiketta
tomusokeria
1. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet , öljy ja maito vuorotellen mukaan. Kääntele lopuksi puolukat ja rouhittu valkosuklaa sekaan
2. Annostele taikina isoihin muffinivuokiin. Paista 200-asteessa noin 20 minuuttia
3. Halutessasi kuorruta jäähtyneet muffinit (sekoita valmiiseen kinuskikastikkeeseen tomusokeria, kunnes saat paksumman seoksen, jonka voit levittää muffineille)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti