TÄYTETTYÄ BROILERINRINTAA
1 broilerinrintafilee per ruokailija
sinihomejuustoa
parmankinkkua (nyt perjantailta jääneet palaset)
suolaa, mustapippuria
*
vehnäjauhoja
suolaa, ripaus savupaprikaa
kananmuna
aamiaishiutaleita
*
rypsiöljyä
*
rypsiöljyä
1. Leikkaa broilerin rintafileet auki, kuin kirja. Nuiji fileet kelmun alla ohuemmiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä pinnalle kinkku ja kinkun päälle sinihomejuusto. Taita filee takaisin kiinni ja sulje cocktail-tikuilla
2. Kaada yhdelle lautaselle vehnäjauhoja, mausta suolalla ja savupaprikalla, ripo toiselle lautaselle kananmuna ja vatkaa se rikki ja kaada kolmannelle lautaselle murskatut aamiaishiutaleet. Kääntele broileri ensin jauhoissa, kastele siten molemmin puolin kananmunaan ja lopuksi kääntele murskatuissa aamiaishiutaleissa. Paista molemmin puolin rypsiöljyssä, kunnes pinta saa väriä. Poista cocktail-tikut. Nosta broilerit uuniin 200-asteeseen 15-20 minuutiksi (fileen paksuudesta riippuen)
Valmistusaika: 15 min + uunissa 15-20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti