perjantai 11. marraskuuta 2016

Salaattia lohelle

Viime viikonlopun pääruuaksi oli päättänyt tehdä lohta. Lisäkkeitä en sen sijaan pohtinut ollenkaan. Ruokaa valmistaessani tutkailin kaappien sisältöä ja rakentelin mielessäni salaattia. Tomaatista ja punasipulista rakentui maukas, ja tutun turvallinen tomaattisipulisalaatti. Sekoittaessani tomaatit (myös sen talouden viimeisen) sipulin sekaan, tajusin, ettei salaatti ole neidin mieleen. Siis lisää kaappien tutkailua. Pakastimessa oli herneitä ja jääkaapissa fetaa, niitä siis sekaisin. Vähän basilikaa mausteeksi. Minttu olisi ollut vielä parempi. Lisäksi sitruunankuorta ja mausteet. Oli muuten hyvää!



HERNE-FETASALAATTI

1 pss pakasteherneitä
50g fetajuustoa
tuoretta basilikaa (tai minttua tai..)
raastettua sitruunankuorta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
oliiviöljyä

1. Sulata herneet. Murusta feta sekaan. Lisää sitruunankuori, basilikaa, liraus oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarjoile

Valmistusaika : 10min (+ herneiden sulatus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti