ROMMILUUMUPAISTOS JA KERMAVAAHTOA
(kahdelle)
2 rkl muscovadosokeria
voita
*
1 voitaikinalevy
(kahta joulutorttua varten)
muscovadosokeria
1. Voitele annosvuuan reunat voilla. Jaa luumut vuokiin, ripottele pinnalle sokeria
2. Kauli voitaikina ohuemmaksi, leikkaa kahtia ja painele voitaikinapalat vuokiin. Leikkaa taikinaan saksilla koloja, jotta höyry pääsee ulos. Ripottele pinnalle sokeria ja paista 200-asteessa 20 minuuttia
3. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja tarjoile kermavaahdon kanssa
VADELMAPAISTOS
(kahdelle)
2 dl pakastevadelmia
2 rkl voita
2 rkl muscovadosokeria
*
1 voitaikinalevy
(kahta joulutorttua varten)
muscovadosokeria
1. Voitele annosvuuan reunat voilla. Jaa jäiset vadelmat vuokiin, ripottele pinnalle sokeria ja voinokareita
2. Kauli voitaikina ohuemmaksi, leikkaa kahtia ja painele voitaikinapalat vuokiin. Leikkaa taikinaan saksilla koloja, jotta höyry pääsee ulos. Ripottele pinnalle sokeria ja paista 200-asteessa 20 minuuttia
3. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja tarjoile kermavaahdon kanssa
Valmistusaika: 10 min + paistaminen 20 min + jäähdyttäminen 10 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti