UUNIBROILERIA JA HEDELMÄSALSAA
kokonainen broileri
100g huoneenlämpöistä voita
1 dl ketjap manis-kastiketta
SALSA
1/2 ananas (kypsä)
1 mango (kypsä)
pieni munasipuli
pieni punainen chili
limetti
suolaa, mustapippuria
liraus rypsiöljyä
1. Sekoita voi ja ketjap manis sauvasekoittimella. Työnnä sormet broilerin nahan alle ja irrota nahka lihasta. Levitä voi-ketjap manis -seosta nahan ja lihan väliin. Paista broileri 175 asteessa 1 t 30 min, käännä broileri pari kertaa paistamisen aikana ja valele vuokaan valuneella nesteellä. Kun paistoaikaan on jäljellä puoli tuntia, lisää vuokaan mieleisiäsi vihaksia paloiteltuna, nyt parsakaalia ja porkkanaa
2. Kuori ja kuutioi ananas ja mango. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna chili. Raasta limetin kuori ja purista puolen limetin mehu. Sekoita salsan aineet, lisää liraus rypsiöljyä ja mausta. Anna maustua broilerin kypsentämisen ajan
3. Keitä lisäksi basmatiriisiä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti