PANNACOTTA PAAHDETUSTA VALKOSUKLAASTA
100 + 50g valkosuklaata
3 dl kuohukermaa
1 liivatelehti
1 tl vaniljasokeria
1. Aloita valkosuklaan paahtamisesta. Hienonna valkosuklaa ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 175-asteisessa uunissa, kunnes suklaa ottaa vähän väriä (5-10 min). Seuraa paahtumista, ettei suklaa pala
2. Laita liivatelehti kylmään veteen
3. Sekoita kerma ja sokeri ja kuumenna kiehuvaksi lisää 2/3 (100g) paahdetusta valkosuklaasta. Anna suklaan sulaa (sekoita tarvittaessa sauvasekoittimella) Purista liivatelehdestä liika vesi ja pudota lehti kermaan. Sekoita hyvin ja kaada seos tarjoiluastioihin. Nosta astiat jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi
4. Hienonna loppu valkosuklaa ja koristele annokset
Valmistusaika: 30 min + hyytyminen 3 tuntia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti