PUNAJUURI-LINSSIPIHVIT
(munaton, gluteeniton)
350g tuoretta punajuurta raastettuna
2 dl punaisia linssejä (raakana)
vettä+ kasvisliemikuutio
1 dl kauralesettä
(varmista leseiden puhtaus, jotta sopivat gluneenittomaan ruokavalioon)
1/2 dl ranskankermaa
tuoretta rosmariinia
suolaa ja mustapippuria myllystä
1. Keitä linssit kasvisliemessä paketin ohjeen mukaan, valuta. Hienonna rosmariini
2. Sekoita punajuuriraaste, linssit, hienonnettu rosmariini ja ranskankerma. Ripottele pinnalle puolet leseestä, sekoita hyvin. Ripottele pinnalle loput leseet ja sekoita hyvin (näin saat leseet tasaisesti taikinaan). Mausta ja anna taikinan tekeytyä vartti
3. Paista pihvit pannulla rypsiöljyssä molemmin puolin 5-7 min /puoli tai uunissa 200-asteessa 30 minuuttia, käännä pihvit paistamisen puolessa välissä
Valmistusaika: 45 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti