TÄYTETET TOMAATIT
(ohje neljään isoon tomaattiin)
4 pihvitomaattia
1 1/2 dl kvinoaa
75 g fetajuustoa
1 kesäsipuli varsineen
1 valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria
reilusti lehtipersiljaa
rypsiöljyä
emmentalraastetta
1. Leikkaa tomaateista yläosa pois ja koverra tomaatit ontoiksi. Hienonna tomaatit sisus, ja valuta kuivaksi
2. Keitä kvinoa kypsäksi paketin ohjeen mukaan
3. Hienonna lehtipersilja
4. Hienonna kesäsipuli ja valkosipulin kynsi, kuullota hetki rypsiöljyssä. Lisää keitetty kvinoa, tomaatittien sisus ja lehtipersilja. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Murusta fetajuusto sekaan ja sekoita
5. Voitele uunivuuan pohja rypsiöljyllä. Nosta tomaatit uunivuokaan ja mausta sisusta suolalla ja mustapippurilla. Täytä tomaatit. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 225-asteessa vartti
Valmistusaika: 30min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti