maanantai 14. kesäkuuta 2010

Arkista grillausta

Kesällä ruuanlaittomme keskittyy pitkälti grillin ympärille. Talviset padat ja keitot vaihtuvat grillattuun pihviin tai kalaan erilaisin lisukkein. Niinkin arkinen ruoka kuin jauhelihapihvit paistuu grillin parilalla mukavan rapeaksi pinnalta sisustan ollessa vielä mehevä. Tavalliset jauhelihapihvit siis parilalle ja paistetaan pari minuuttia per puoli. Pihvien ohjeen voi katsoa tarvittaessa vaikka täältä. Esikeitetyt maissit saivat myös mukavat raidat grillissä. Maisseja sivelin pari kertaa grillauksen aikana valkosipulivoilla ja saipa voita lisätä pöydässäkin. Tämä ateria valmistui aloituksesta pöytään 20 minuutissa.


VALKOSIPULISET MAISSINTÄHKÄT

1 esikeitetty maissintähkä/ ruokailija

pari rkl voita

3 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
ripaus cayennepippuria

1. Sulata voi kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipuli
2. Lisää valkosipulit voihin anna lämmitä hetki. Mausta. Käytä maissintähkien sivelyyn grillauksen aikana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti