TULINEN PERUNA-KIKHERNESALAATTI
6 isoa perunaa perunoita
(alkup ohjeessa 1 kg)
1 tlk (290g) kypsiä kikherneitä
1/2 dl srirachaa
1/2 dl hunajaa
3 rkl rypsiöljyä
1 tl sormisuolaa
1 dl hienonnettua korianteria
*
salaattia varten:
1 l valmista salaattisekoitusta
250g kirsikkatomaatteja
(2 lehtisellerinvartta, en käyttänyt)
4 aurinkokuivattua tomaattia
1. Pese perunat, leikkaa lohkoiksi ja kuivaa. Huuhtele kikherneet vedellä
2. Levitä perunalohkot ja kikherneet uunipellille
3. Sekoita sriracha, hunaja ja rypsiöljy ja valuta perunoiden ja kikherneiden päälle. Sekoita. Paista 225 asteessa n 30 minuuttia. Ripottele päälle sormisuolaa ja korianteria.
Tarjoile näin tai jatka salaatiksi:
4. Puolita kirsikkatomaatit, hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Levitä salaatti ja tomaatit tarjoiluvadille. Lisää kikherne-perunaseos ja sekoitaValmistusaika: 15 min + 30 min paistaminen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti