sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lasillinen viiniä

Naapurit kävivät perjantaina "opiskelemassa" kissan hoidon salaisuuksia, jotta Miisu tuntee olonsa kotoisaksi lomamme aikana. Pikkuneidin käytyä  ruokinta ja muut kujeet läpi, ilta jatkui seurustelun merkeissä. Viinin kaverina tarjolla oli aiemminkin valmistettuja parmesaanikeksejä, tällä kertaa gluteenittomina sekä viikunahilloketta.

PARMESAANIKEKSIT, gluteeniton

3 dl vasta raastettua parmesaania
1 rkl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
3/4 dl kasvirasvavalmistetta ( Flora culinesse)

1. Sekoita juustoraasteen joukkoon kuivat aineet
2. Lisää rasva ja kananmuna, sekoita tasaiseksi
3. Nostele lusikalla pellille nokareita (tulee n 20), jätä väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistuessaan
4. Paista 200-asteessa n 10 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti