PASTA BOLOGNESE
600g naudanjauhelihaa
paketti pekonia
1/2 purjoa
3 valkosipulinkynttä
4 isoa porkkanaa
3 lehtisellerin vartta
500g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
suolaa, mustapippuria
cayennepippuria
rypsiöljyä
vettä
***
Spagettia
parmesaania
***
Spagettia
parmesaania
1. Kuori ja raasta porkkanat, kuori ja viipaloi valkosipulit. Leikkaa purjo pituussuunnassa kahtia ja huuhtele, leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi
2. Paista jauheliha rypsiöljyssä, mausta suolalla ja musta- & cayennepippurilla, laita kattilaan3. Leikkaa pekoni poikittain viipaleiksi ja paista viipaleet, lisää kattilaan
4. Kuullota sipulit rypsiöljyssä ja lisää kattilaan, lisää porkkanaraaste, selleriviipaleet, tomaattimurska ja- pyre.Lisää tarvittaessa vettä. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti