Tiistaisen illallisen pääraaka-aineeksi oli päätetty paistettu maksa, mutta lisukkeet olivat vielä mietinnässä. Ruoka saisi myös valmistua nopeasti. Vaikka tulos on ”otetaan mitä kaapissa on” täytyy sanoa, että toimii.
CHEVREMUHENNETUT PERUNAT
8 perunaa
vettä
100g pehmeää chevrejuustoa
2 dl ruokakermaa
2 valkosipulin kynttä
voita
Suolaa, mustapippuria
1. Pese perunat, älä kuori , kuutio peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi
2. Keitä perunakuutioita kolmisen minuuttia, kaada vesi pois
3. Laita laakean kattilaan / korkealaitaiseen paistinpannuun nokare voita, viipaloidut valkosipulin kynnet sekä perunakuutiot, sekoita ja anna perunoiden ottaa vähän väriä
4. Lisää ruokakerma ja sekoita chevrejuusto sekaan, anna kiehua hiljalleen muutama minuutti
5. Mausta
6. Tarjoillaan paistetun maksan ja punasipulin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti