sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Kalaruokaa


Selailin tässä blogiani ja huomasin, ettei mukana ole yhtään kalaruokaa. Syömme kalaa varsin säännöllisesti, ei tosin kahta suositeltua kertaa viikossa, mutta ainakin kerran viikossa. Perjantain kauppareissu oli varsin myöhäinen, joten valikoima ei ollut suuri. Mukaan tarttui kokonainen lohi, helppo valmistaa ja maistuu kaikille.

UUNILOHTA

lohi
2 sitruunaa
4 valkosipulinkynttä
yrttejä
suolaa
mustapippuria

1. Huuhtele lohi ja kuivaa. Laita uunipellille.
2. Viipaloi sitruunat ja valkosipulinkynnet. Suolaa ja pippuroi lohi sisältä ja täytä sitruunaviipaleilla, valkosipulilla ja yrteillä (nyt timjami ja korianteri)
3. Paista 175-asteisessa uunissa n 30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti