sunnuntai 29. marraskuuta 2009

PEKONIPASTA II


Arkiruokana meillä on usein pastaa. Blogiin ei ole päätynyt kuin kaksi ohjetta, johtuneeko siitä, että tämän bloggaamisen myötä olen tehnyt vähän monipuolisempaa ruokaa kuin yleensä arkisin. Pekoni maustaa minkä tahansa keitoksen ja tuo mukavaa sävyä muuten mietoon pastaan. Tämä on versio kaksi, kolmosen taitaa blogata aloitteleva yrittäjä, sillä se on hänen bravuurinsa

PEKONIPASTA II

500 g spagettia
***
paketti pekonia
pari kourallista kuivattuja suppilovahveroita
3 valkosipulin kynttä
mustapippuria
timjamia
purkki ruokakermaa
***
parmesaania

1. Laita suppilovahverot veteen likoamaan aamulla ( tai vähintään tuntia ennen), ennen ruuanvalmistusta purista vesi pois ja hienonna sienet
2. Viipaloi valkosipulin kynnet ja pekonit. Hienonna timjami
3. Paista pekonit ruskeiksi, lisää sienet ja valkosipulit, anna kypsyä pari minuuttia. Lisää kerma ja timjamit. Anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Lisää mustapippuri
4. Tarjoillaan keitetyn spagetin ja vastaraastetun parmesaanin kanssa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti