lauantai 31. lokakuuta 2009

Vaihtoehtoruokaa


Kyseessä ei varsinaisesti ole vaihtoehtoruoka, vaan vaihtoehto sushille, jota teini tekee illalla. Huomasin, etteivät kaikki paikalletulevat välttämättä pidä sushista, joten sen rinnalle valmistui toinen kalavaihtoehto. Voisi kutsua hämäläiseksi sushiksi; savukalaa & ruisleipää.

SAVUSIIKAMOUSSE

1 savusiika (n. 300g)
4 rkl kermaviiliä
2 tl dijonsinappia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
pari kierrosta mustapippuria myllystä

***
Väinämöisen palttoonnappeja

1. Puhdista kala ruodoista tarkasti
2. Laita kala, kermaviili, sinappi ja ruohosipuli kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi. Mausta mustapippurilla
3. Pursota palttoonnapeille moussea ja koristele ruohosipulilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti