sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Syksyn omenia

Keräilin päivällä pihan ainoan omenapuun viimeiset yksilöt jälkiruokaa varten talteen. Ohje kaikille tuttu, mutta laitetaan talteen vaikka tulevia sukupolvia varten

OMENAPAISTOS

8 isohkoa omenaa
1 dl vettä
3dl kaurahiutaleita
1dl sokeria
1 dl pullomargariinia

1.Poista omenista kota, kuori ja lohko vuokaan
2. Kaada 1dl vettä omenien päälle
3. Sekoita 2 rkl kanelisokeria omenien sekaan
4. Päällistä varten sekoita kaurahiutaleet, sokeri, margariini & loppu kanelisokeri.
5. Levitä seos omenille
6. Paista 150-asteessa ( kiertoilmauuni) 30min
7. Tarjoile vaniljakastikkeen / jäätelön kanssa haaleana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti