perjantai 14. elokuuta 2015

Muistinvarassa

Näin käy aina joskus, kokeilen uutta reseptiä, otan valokuvan ja kun on aikaa blogata, en kuolemaksenikaan muista mitä kaikkia raaka-aineita ohje sisältää. Perustin blogini osin siksi, että onnistuneet kokeilut jäisivät muistiin toistekin kokeiltaviksi. Nyt edessä on kuva, joka on ilmiselvästi broileria, varmaankin rintafilee. Kuorrutuskin näyttää olevan. Onneksi perheelle jäi parempi muistijälki ja kuorrutteeseen makua antanut raaka-aine selvisi. Koska tämä broilerin "vain" kuorrutetaan, eikä paneroida kauttaaltaan , ei annos ole niin tuhti kuin voisi kuvitella. Kuorrutus pitää broilerin mehevänä


PARMESAANI-KUORRUTETTU BROILERIN RINTAFILEE

4 broilerin rintafileetä
suolaa, mustapippuria

kuorrutus:
1 dl vastaraastettua parmesaania
1 dl majoneesia
1 rkl dijon-sinappia

1. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Mausta broilerin rintafileet  suolalla ja mustapippurilla. Sivele kuorrute fileiden päälle ja nosta fileet uunivuokaan. Paista 200- asteessa  20-30 minuuttia, jos epäilet kypsyyttä halkaise yksi filee 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti