lauantai 23. toukokuuta 2015

Kevyt alkukeittto

Perjantain auringonpaiste sai minut suunnittelemaan grillaamista, kalaa ja äyriäisiä. Kevyen aterian aloitti kylmä alkukeitto. Tai shotiksi sitä kutsuttiin Glorian ruoka&viinissä, josta ohjeen kopion. Minun annokseni olivat vähän shottia isompia. Raikas, helppotekoinen keitto, johon chili antoi mukavasti lämpöä.

KYLMÄ VESIMELONIKEITTO

1 kg vesimelonia
2 punaista (suippo)paprikaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1/2 tl chilihiutaleita
1/4 tl suolaa

1. Lohko meloni, poista kuori ja mahdolliset siemenet. Lohko paprikat ja poista siemenet
2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja pehmeäksi. Nosta jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi. Tarjoile juomalaseista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti